Caviar has become indispensable in the luxury food category.
Our sturgeons, specially bred for TasteLux, have hardly changed in their appearance for centuries and are also raised without antibiotics, using natural methods according to traditional German craftsmanship. They come from a breed in the Rhön, where the fish swim in the purest spring water.
Since April 2019, our caviar has been handcrafted without preservatives. You can therefore be sure that your order is freshly made and shipped.
Please note that the caviar can only be consumed fresh for about 3 months.
MAKE IT YOURS
There is an option to customize the caviar to suit your taste. From a minimum order value, you can determine the salt content of the caviar yourself.
In der Kategorie der Luxuslebensmittel ist Kaviar nicht mehr wegzudenken.
Unsere speziell für TasteLux gezüchteten Störe sind seit Jahrhunderten kaum in ihrem Aussehen verändert und werden zudem ohne Antibiotika, in natürlichen Verfahren nach traditioneller deutscher Handwerkskunst aufgezogen. Sie stammen aus einer Zucht aus der Rhön, wo die Fische in reinstem Quellwasser schwimmen.
Seit April 2019 wird unser Kaviar dazu ohne Konservierungsstoffe handgefertigt. Sie können sich daher sicher sein, dass Ihre Bestellung frisch hergestellt und versendet wird.
Bitte beachten Sie, dass der Kaviar nur ca. 3 Monate frisch verzehrt werden kann.
MAKE IT YOURS
Es besteht die Möglichkeit, den Kaviar auf Ihren Geschmack abzustimmen. Ab einem Mindestbestellwert können Sie selbst über den Salzgehalt des Kaviars bestimmen.